Šviežia žuvis? Tikrai šaldyta!

Karts nuo karto vis išgirstame: šviežia žuvis? Tikrai šaldyta!
Kartais išgirstame komentarus, kad Vilniuje neįmanoma gauti šviežios žuvies, nes nesame prie jūros. Norime su Jumis pasidalinti, kaip ir kaip greitai iki mūsų atkeliauja lietuviška (ir ne tik) šviežia žuvis.

Lietuva yra upių ir ežerų kraštas, dar mes turime Baltijos jūrą, tad teigti, kad Lietuvoje nėra šviežios žuvies yra neteisinga.
Esame pirmas restoranas Lietuvoje, kuris dar 2003 metais drąsiai save pavadino specializuotu žuvies restoranu. Lygiai nuo 2003 metų ir trunka mūsų draugystė su Palangos bei Šventosios priekrantės žvejais (kurie žvejoja nenutoldami toliau negu 10 kilometrų į jūrą). Jau daug metų apie pagautą laimikį sužinome dar žvejams esant jūroje.
Pasibaigus žvejybai dalį savo laimikio žvejai patys atveža į pajūrio restoraną, o kartais mes patys važiuojame ir kartais tenka net palaukti, kol žuvis bus išrinkta iš tinklų. Įdomu yra stebėti, kokiu greičiu moterys šaltyje išpina iš tinklų mažulytes stintas!
Palangoje žuvis yra išvaloma ir paruošiama kelionei į Vilnių. Kelias nuo jūros iki mūsų paruošimo stalo, kaip visi žinome, ne toks ir ilgas! Žuvis yra transportuojama tinkamomis sąlygomis ir po kelių valandų mes Vilniuje jau galime Jums pasiūlyti šviežią laimikį.

Sezoniškumas – tai mūsų prioritetas, tad sausį visada turėsime šviežių stintų, gegužės, birželio mėnesiais – Baltijos otą. Tokias žuvis kaip sazanas, Baltijos lašiša, plekšnė, gauname atsitiktinai, kai įkliūna į tinklus, todėl net netraukiame jų į meniu, bet visada pasiūlome savo svečiams.
Iš Europos žuvis yra tiekiama centralizuotai, laikantis visų transportavimo ir laikymo reikalavimų, tad Viduržemio jūros žuvys ar jūros gėrybes mus pasiekia taip pat šviežios. Jūros ešerius, doradas gauname dar neskrostas – kas yra puikus įrodymas, kad žuvis pagauta neseniai, jos akis yra skaidrios, žiaunos raudonos, o oda stangri. Šioje situacijoje nuo kitu skiriames tik pardavimo laiku, juk naturalu, kad norėdamas pavalgyti žuvies žmogus renkasi specializuotą žuvies restoraną, tad užsakome dažniau ir parduodame daugiau.
Nereikia bijoti ir šaldytos žuvies. Tokia žuvis nepraranda savo maistinės vertės. Mūsų siūlomame asortimente taip pat rasite ir kokybiškos šaldytos žuvies ir jūros gėrybių.
Nepykit, jei kartais mūsų meniu kažko nėra. Mums, kaip žuvies restoranui, kartais yra sunkiau išlaikyti pilną asortimentą, nes mūsų tikslas yra parduoti žuvį, kol ji yra šviežia.
Mūsų padavėjai visada informuos apie šviežios žuvies asortimentą ir parekomenduos!
Kviečiame visus užsukti ir patiems tuo įsitikinti!

Adresas

J. Basanavičiaus g. 37A,
LT-00135 Palanga, Lietuva

Telefono numeris

+370 656 59 647

Darbo laikas

DARBO LAIKAS

DARBO LAIKAS