FILOSOFIJA

Žuvinė – žuvies diena kasdien!
Mes glaudžiai draugaujame su Baltijos jūros regione žvejojančiais žvejais, ekologiniais Lietuvos žuvies ūkiais, sertifikuotais žuvies tiekėjais iš viso pasaulio, kad visada turėtumėme šviežios žuvies.
Lietuvos regionui būdingas klimatas diktuoja mūsų turimą šviežios žuvies asortimentą, kuris kaip ir sezonai kinta: rudenį žiobrio, sterkų, Baltijos menkės, Atlantinės menkės sezonas, žiemą – stintų, pavasarį – Baltijos otų, plekšnių, laukinio šamo sezonas, vasarą – ungurių, tačiau pasaulio vandenynų jūros gėrybės ir žuvys mus pasiekia ištisus metus.
Mes už šviežia, natūralų, ekologišką ir tikrą maistą.
Virtuvės komanda vedama virtuvės šefo Andriaus Gurevičiaus dirba ir kuria išvien, kad atskleistų tikrąjį žuvies ir jūros gėrybių skonį, per paprastumą, natūralumą ir tikrumą.
Profesionalūs padavėjai restorano svečiui pasiūlys tinkamiausius garnyrus prie skirtingų šviežios žuvies patiekalų, kurie dar labiau papildo ir padeda atsiskleisti tikriems jų skoniams .
Mūsų šviežios žuvies ir jūros gėrybių restorane svečiai turi galimybę ne tik pavalgyti žuvies patiekalų, bet ir išmokti žuvimi mėgautis.