Geriausių derinių ieškokite mūsų valgiaraštyje!

MENIU

Esame šviežios žuvies ir jūros gėrybių restoranas. Pas mus rasite platų vietinės, ir ne tik, šviežios žuvies ir jūros gėrybių pasirinkimą. Ruošdami maistą naudojame vietinius produktus atsižvelgdami į jų sezoniškumą.

PAVASARIS/VASARA 2018

VIETINĖS ŽUVYS

Nuo balandžio mėnesio prasideda unguriai, žiobriai

Gegužės mėnesį laukiame atplaukiančių Baltijos otų, plekšnių

Lietuviškų laukinių šamų sezono pradžia jau nuo birželio mėnesio

Rugpjūčio mėnesį pradedamas lynų gaudymo sezonas

SEZONINĖS GĖRYBĖS

Gegužė – smidrai, špinatai, prieskoninės žolelės

Birželis – braškės, žirneliai, šparaginės pupelės

Liepa - Uogos (mėlynės, avietės, spanguolės, serbentai), miško grybai

Rugpjūtis – slyvos, šviežios bulvės, moliūgai...