Geriausių derinių ieškokite mūsų valgiaraštyje!

MENIU

Esame šviežios žuvies ir jūros gėrybių restoranas. Pas mus rasite platų vietinės, ir ne tik, šviežios žuvies ir jūros gėrybių pasirinkimą. Ruošdami maistą naudojame vietinius produktus atsižvelgdami į jų sezoniškumą.

PAVASARIS/VASARA 2019

VIETINĖS ŽUVYS

Balandį prasideda šviežių lietuviškų ungurių ir žiobrių sezonas, papuola į tinklus ir laukinių jūrinių lašišų

Gegužės mėnesį pasirodo pirmieji Baltijos otai ir plekšnės

Birželio mėnesį laukinių šamų sezonas

Lynų sezonas nuo rugpjūčio mėnesio

SEZONINĖS GĖRYBĖS

Gegužės mėnesį pirmųjų lietuviškų šviežių smidrų sezonas, špinatai, žolelės

Birželis braškių ir kitų sezoninių uogų sezonas, žirneliai, žaliosios pupelės

Liepą uogos (mėlynės, šilauogės, spanguolės, juodieji serbentai), grybai

Rugpjūtis: slyvos, šviežios bulvės, pirmieji moliūgai